HORECA ONTWERP EN PROJECTINRICHTING IN ÉÉN

Horeca Design helpt met het maken van plannen voor ieder Horeca interieur. Dat doen wij met een team met ruime ervaring in de Horeca branche. Samen met u maken wij plannen voor uw interieurontwerp. In onze showroom kijken wij samen met u naar uw wensen; welke stijl, kleuren en materialen passen bij uw ideeën? Het uiteindelijke interieur ontwerp dat wij voor u maken, past altijd binnen het budget. Dit is mogelijk omdat wij ook de gehele inrichting voor u produceren en leveren.

Horeca Design is uw partner om de gehele inrichting van uw zaak te realiseren. Van ontwerp tot oplevering heeft u één enkel contactpersoon.
Niet alleen maken wij een volledig ontwerp; wij leveren ook de complete inrichting van uw zaak voor zéér scherpe tarieven.

HORECAMEUBILAIR

Horeca meubilair in alle soorten en maten, voor zeer scherpe prijzen? Horeca Design! Tevens leveren wij banken en tafels op maat, in elke gewenste vorm. Er zijn verschillende prijsklassen met name in de uitvoering van de materialen. Welke materialen passen het beste bij uw stijl en binnen uw budget? Samen komen wij er uit! 

Het interieur is uiterst belangrijk voor iedere Horeca onderneming; van café tot restaurant, strandpaviljoen of hotel;
Een interieur moet er één zijn waarin uw gast zich welkom voelt en graag terug keert!

Bekijk nu onze collectie