Horeca banken

Het is voor klanten van uw horecazaak belangrijk dat zij bij het binnenstappen al meteen een aangename beleving ervaren. Dan komt de volgende ervaring en dat is het plaatsnemen op horecabanken. Die moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook comfortabel zitten. De sfeer, uitstraling en het comfort zijn bepalend voor de klantbeleving. Dat geldt voor restaurants, maar ook voor grandcafés, loungebars, hotels en lunchcafés. Kortom voor alle horecazaken bepaalt de stijl en het horeca meubilair mede het succes. Horeca Design voorziet in een totaalconcept op maat met eigen design. Uniek dus in de horecawereld en onderscheidend met alles voor uw horeca inrichting.

Lees meer

Ruim assortiment met horeca banken: op maat samen te stellen

Horeca Design biedt u het ruimste assortiment met horeca banken en ander horeca meubilair. De veelzijdige samenstelling maakt het mogelijk om altijd een passende keuze voor een type horeca bank te maken. Naast dat wij vooral unieke designs bieden, geldt dat de kwaliteit voor ons van groot belang is net als het comfort en gemak. In horecazaken is het belangrijk om snel en efficiënt te werken. Daar is met uw keuze voor bekleding van horecabanken rekening mee te houden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor banken met bekleding in de vorm van kunstleder.

Of wilt u liever velvet banken in uw horecazaak plaatsen? Dat kan ook net als dat het mogelijk is om banken in stof of in velours uit te voeren. Het is tevens mogelijk om qua design een unieke uitstraling te creëren. Bijvoorbeeld door voor een uitvoering met knopen te kiezen of een bankdesign met verticale banen te nemen. Laat uw keuze bepalen door de stijl die u wenst. Een luxe en exclusieve stijl is onder meer te realiseren met banken in een Chesterfield design. Voor alle doeleinden in de horeca hebben wij banken die daarop aansluiten. Bijvoorbeeld wandbanken uitgevoerd restaurantbanken of trein banken voor een unieke stijl net als comfortabele wachtbanken.

Beste verhouding tussen prijs en kwaliteit

Wij bieden u horeca banken op maat aan met de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Horeca Design vindt het aanbieden van horeca meubilair van topkwaliteit nu eenmaal belangrijk net als een lage prijs. Wij zijn goed en goedkoop in wat wij doen en u bieden. In aanvulling daarop is onze service flexibel en snel. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe horeca inrichting. De lage prijzen gelden niet alleen voor de horecabanken, maar voor al het meubilair. Dus ook voor bijvoorbeeld stoelen, tafels en andere meubels voor horeca inrichting. Bovendien vinden wij een persoonlijke service van belang en daar gedragen wij ons ook naar met een betrouwbare en professionele aanpak.

Totaalconcept: van horeca interieurontwerp tot projectinrichting

Horeca Design voorziet uw horecabedrijf graag van een totaalconcept. Dat betekent concreet dat wij in het verlengde van het interieurontwerp de volledige projectinrichting op ons nemen. Uiteraard op basis van de wensen die u aandraagt en met ons creatieve oog voor details. Horeca Design staat niet voor niets bekend als dé specialist in horeca inrichting met uniek design en met maatwerk. Neem maar eens een kijkje bij horecaprojecten die wij eerder hebben uitgevoerd. U ziet dat er allerlei verschillende stijlen en sferen te realiseren. Bent u voor uw horecazaak alleen op zoek naar de ideale horeca banken? Ook prima, want die zijn heel eenvoudig in onze shop online te bestellen.

Wilt u het onderscheid maken in de horecawereld met een unieke horeca inrichting? Neem contact op voor het samenstellen van restaurant horeca meubilair op maat. Wij voeren uw horeca banken uit naar uw smaak met keuze uit diverse modellen en door u gekozen bekleding. Bel voor het maken van een afspraak met Horeca Design naar 06 82885886. Of vul online het contactformulier in voor meer informatie over maatwerk horeca meubelen en een interieur op maat.

 399,00 excl. btw
 499,00 excl. btw
 275,00 excl. btw
 325,00 excl. btw
 325,00 excl. btw
 299,00 excl. btw
 350,00 excl. btw
 275,00 excl. btw
 299,00 excl. btw
 350,00 excl. btw
 285,00 excl. btw
 275,00 excl. btw