Horeca tafels

In elke vorm van horeca zijn tafels en ander meubilair een van de belangrijkste onderdelen van de zaak. In een restaurant voor de uitstraling en om comfortabel te eten. In een café om een plek aan een leestafel te creëren of om gezellige statafels te plaatsen. Klanten die uw horecazaak binnenkomen kijken vaak als eerste naar de zitplaatsen. De horeca tafels van Horeca Design voorzien in het gebruik voor de meest uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld om te borrelen of om te dineren, vergaderen of te lunchen. Horeca Design gaat bovendien een stapje verder met het leveren van maatwerk. Wij voeren uw interieurconcept uit zoals u dat wenst. Dat betekent onder meer dat de tafels in iedere kleur, formaat en van elk materiaal te maken zijn.

Lees meer

Ruim aanbod met horecatafels

Het aanbod met tafels voor de horeca is veelzijdig samengesteld. Het is bijvoorbeeld mogelijk om luxe statafels inclusief onderblad en tafelblad aan te schaffen. Zo bieden wij u ook de mogelijkheid om een combinatie te maken. Bijvoorbeeld door losse onderstellen te kopen waar een tafelblad naar keuze op is te plaatsen. Bij de samenstelling van ons uitgebreide assortiment met horeca meubilair en tafels is rekening gehouden met de kwaliteit. Naast de kwaliteit geldt dat wij verder eisen stellen aan het gemak qua onderhoud en schoonmaak. Dat is zeker van belang in de horecabranche waar tijd vaak tekortschiet. U heeft bij ons de mogelijkheid om ineens de volledige inrichting van uw horeca samen te stellen. Daarbij maken wij voor u graag een interieurconcept. Horeca Design is namelijk dé plek voor al uw horeca inrichting. Ook is het mogelijk om ineens een grote partij te bestellen. Bijvoorbeeld als u meerdere horecazaken met een gelijke uitstraling heeft.

Tafels voor uw horecazaak van topkwaliteit voor de scherpste prijs

De tafels die u in het assortiment van Horeca Design vindt, zijn van topkwaliteit. Wij bieden u deze topkwaliteit echter wel aan voor de scherpste prijs. Horeca Design staat nu eenmaal bekend als goed en goedkoop. In aanvulling daarop hanteren wij een persoonlijk gerichte service met een vriendelijke benadering. Bovendien zijn wij flexibel en handelen wij snel, zodat u vlot over uw meubilair voor de horeca beschikt. U vindt dus bij Horeca Design het ruimste assortiment horeca meubilair voor het gunstigste tarief. Ook als u op zoek bent naar een complete horeca-inrichting met horecatafels, stoelen en wandbanken.

Betrouwbaar en professioneel voor horeca-ontwerp en projectinrichting

Horeca Design is voor uw horecabedrijf graag uw betrouwbare en professionele partner. Heeft u alleen horecatafels nodig? Prima, dan zorgen wij na uw bestelling voor een snelle levering. Bent u op zoek naar een complete inrichting? Ook voor het ontwerp en de projectinrichting is Horeca Design uw betrouwbare en professionele partner. Wij luisteren goed naar uw horecawensen om deze naar een creatief en functioneel concept te vertalen. De projectinrichting voeren wij daarbij ook graag voor u uit. Bekijk ook onze portfolio voor een indruk van eerder gerealiseerde horecaprojecten.

Maatwerk voor een unieke uitstraling van uw horecabedrijf

Horecabedrijven hebben elk een eigen identiteit en richten zich op uiteenlopende doelgroepen. De inrichting met meubilair speelt een belangrijke rol om uw horecagedachte in de praktijk te laten werken. Daar is Horeca Design dé echte specialist in, want wij zorgen voor elk horecaproject voor maatwerk. De horecatafels spelen daarbij uiteraard een belangrijke rol en zijn geheel naar wens vorm te geven. Dat geldt eveneens voor al onze andere horecameubilair voor lunchcafés, strandpaviljoens, hotels, restaurants en grandcafés. Op maat betekent bij ons een uniek en eigen design met onder meer de keuze uit ronde tafels, restaurant tafels, eetkamer tafels en alle andere horecatafels. Met betrekking tot de tafelbladen bieden wij u onder meer de keuze uit massief eiken tafelbladen, melanine tafelbladen en hpl tafelbladen.

Wilt u met uw horecabedrijf met horeca tafels en andere maatwerk horeca meubelen het onderscheid maken met een interieur op maat? Neem contact op met Horeca Design en bel naar 06 82885886 of vul het contactformulier in. Onze shop biedt u uiteraard ook de gelegenheid om direct een bestelling te plaatsen.